Underhållning


Vi skapar improviserade föreställningar utifrån er och era erfarenheter. Det är ni som på plats ger oss informationen som vi använder för att där och då skapa en föreställning. Allt skapas i samma ögonblick som ni ser det utspelas framför er. Eftersom att varken ni eller vi vet vad som kommer att hända kan vi utlova en spännande upplevelse med mycket skratt och igenkännande.

 

för konferensen

Vad sägs om att varva föredragen med improvisationsteater? Varva lyssnande med skratt. En större energiboost får man leta efter. Vill ni ha en föreställning baserat på ett särskilt tema eller ämne? Eller en kort föreställning efter varje talare som behandlar ämnet de just berört? Eller vill ni avsluta dagen med en föreställning utifrån dagens ämnen? Eftersom att allt är improviserat blir det unika föreställningar som aldrig kommer att spelas igen.

för festen

Festunderhållning när den är som bäst. Improviserad och baserad på era inputs och önskemål. Vill ni resa in i framtiden och se hur ert företag ser ut om tvåhundra år? Eller se hur arbetsgruppen sett ut i en westernfilm?
 
Som alltid bygger vi föreställningen på era önskemål och idéer, och som alltid hittar vi på föreställningen samtidigt som vi spelar den – så vad som helst kan hända.
 

+ workshop

Vi håller först en workshop med roliga och givande samarbetsövningar, kommunikationsövningar och teambuildingövningar. Sedan spelar vi en föreställning utifrån era inputs. Kanske berörde vi någonting under workshopen som var extra intressant och skulle vara spännande att se en föreställning om. Underhållning och kompetensutveckling i ett – kan det bli bättre? Detta paket passar såväl till afterworken som kick-offen, temadagen eller något annat tillfälle då ni vill investera i gruppen.

Hör av dig så skräddarsyr vi ett upplägg:

Kontakta oss

Mail: info@alingsasimpro.se
Telefon: 0729112331

Stäng meny