Vilka är vi?

Kristoffer Ödman

Auktoriserad dramapedagog som brinner för samarbete, grupputveckling och skrattets kraft. Han har studerat improvisationsteater under flera lärare och började själv tidigt att leda grupper. Utöver det och Alingsås improvisationsteater har han även spelat i grupperna Ourobouros och De Frimodiga Medborgarnas Sällskap. Han har gästat etablerade improgrupper och synts på olika scener i Göteborg samt på festivalen Improfest.

Han har tränat såväl teatermänniskor som fredsaktivister i clowntekniker och varit medarrangör till clownlägret C.L.E.V.E.R i Frankrike.

Vid sidan av improteaterscenen kan man hitta Kristoffer skrivandes, målandes eller vilandes vid en brasa i skogen.

Emma Axberg

Utbildad till teaterpedagog vid Wendelsbergs teater- och skolscen där hon läst musikdramatik, teaterproduktion och teaterpedagogik. När Emma upptäckte improteatern för många år sedan föll hon pladask för allt vad impro innebär, och det verkar vara en livslång kärlek.

Emma är grundare av musikimprogruppen Teater Samkväm, medlem i improgruppen Primalimpro och har även spelat med den internationella och engelskspråkiga improgruppen Impram. Hon har gått många kurser och workshops för bl.a. Rod Ben Zeev, Vivian Gladwell, the Maydays, och Patti Stiles. Hon har synts i föreställningar på bl.a. Improfest, Teater Uno, 2lång och Frilagret.

När Emma inte spelar improteater tycker hon om att sjunga, skriva och läsa. Hon drömmer om att skaffa en Golden Retriever och leva lycklig med den i alla av sina dar.

Robin Thorén

Robin är utbildad sångare och musiklärare vid Piteå musikhögskola och Göteborgs Universitet. Via musiken och sången kom han i kontakt med teater. Intresset för teater ökade kontinuerligt och kulmen nåddes när han upptäckte improvisationsteater. Improns förmåga att tänja och utforska hjärnan fascinerade. Att befinna sig i nuet gick från att vara något klyschigt abstrakt till ett konkret och önskvärt tillstånd. Lek och dedikation är två viktiga nycklar.

Robin har under åren spelat i flera frigrupper i Göteborg där inriktningen har varit allt från skräck till musikal. Utöver Alingsås improvisationsteater är han idag aktiv i Primalimpro och Teater samkväm. Han har hållit kurs på 2långs teaterskola, givit workshop i samband med teaterveckan i Falköping samt deltagit i flera av Göteborgs största improföreställningar såsom Improvision Song Contest och Improfest. Tiden utanför improvisationsteaterns och musikens underbara sfär tillbringar Robin i en klätterhall, framför datorn eller i duschen.

Stäng meny

Håll koll på oss!

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna direkt till din mail.