Vilka är vi?

Kristoffer Ödman

Auktoriserad dramapedagog som brinner för samarbete, grupputveckling och skrattets kraft. Han har studerat improvisationsteater under flera lärare och började själv tidigt att leda grupper. Utöver det och Alingsås improvisationsteater har han även spelat i grupperna Ourobouros och De Frimodiga Medborgarnas Sällskap. Han har gästat etablerade improgrupper och synts på olika scener i Göteborg samt på festivalen Improfest.

Vid sidan av Alingsås improvisationsteater jobbar han som musiklärare och grupp-, individ- och integrationsstärkande som dramapedagog i klasser på olika skolor. Han har även tränat såväl teatermänniskor som fredsaktivister i clowntekniker och varit medarrangör till clownlägret C.L.E.V.E.R i Frankrike.

På hans lediga tid kan en finna Kristoffer skrivandes, målandes eller vilandes vid en brasa i skogen.

Ulf Borgenstam

Ulf är utbildad skådespelare och civilingenjör med inriktningarna Systemutveckling och Kognition/Multimedia. Han har över 15 års erfarenhet av systemutveckling och teamwork på stora projekt.

Vid sidan av Alingsås improvisationsteater jobbar han med att utveckla spel åt EA games. Han har studerat improvisationsteater i Sverige och USA, har en förkärlek för fysisk teater och älskar att spela tysta scener.

På fritiden har Ulf alltid några mer eller mindre tekniska projekt på gång. Han gillar att att teckna och att hänga med sina tre hundar. Utöver det försöker han bemästra konsten att lyssna inåt och följa hjärtat och hjärnan på samma gång.

Robin Thorén

Robin är utbildad sångare och musiklärare vid Piteå musikhögskola och Göteborgs Universitet. Via musiken och sången kom han i kontakt med teater. Intresset för teater ökade kontinuerligt och kulmen nåddes när han upptäckte improvisationsteater. Improns förmåga att tänja och utforska hjärnan fascinerade. Att befinna sig i nuet gick från att vara något klyschigt abstrakt till ett konkret och önskvärt tillstånd. Lek och dedikation är två viktiga nycklar.

Robin har under åren spelat i flera frigrupper i Göteborg där inriktningen har varit allt från skräck till musikal. Utöver Alingsås improvisationsteater är han idag aktiv i Primalimpro och Teater samkväm. Han har hållit kurs på 2långs teaterskola, givit workshop i samband med teaterveckan i Falköping samt deltagit i flera av Göteborgs största improföreställningar såsom Improvision Song Contest och Improfest. Tiden utanför improvisationsteaterns och musikens underbara sfär tillbringar Robin i en klätterhall, framför datorn eller i duschen.

Vill du få nyheter om kurser, föreställningar och annat som händer? Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kontakta oss

Mail: info@alingsasimpro.se
Telefon: 0729112331

Stäng meny