festunderhållning

Festunderhållning när den är som bäst – improviserad och baserad på era egna inputs och önskemål. Vilka superhjältar förvandlas brudparet till på natten? Hur skulle födelsedagsbarnets liv se ut om det utspelades om femhundra år? Vad händer om vi gestaltar huvudpersonen för firandet som huvudrollen i en stekhet spagetti-western?

Som alltid bygger vi föreställningen på era önskemål och idéer, och som alltid hittar vi på föreställningen samtidigt som vi spelar den – så vad som helst kan hända.

 

möhippa & svensexa

Ett inslag med improvisationsteater på möhippan eller svensexan är utan tvekan någonting av det roligaste ni kan planera in! Vi låter bruden/brudgummen stå i centrum i en workshop full av skratt, spontanitet och laganda, där ni tillsammans får testa improvisationsteater och uppleva dess prestationsbefriade verktyg för att frigöra kreativitet, lekfullhet, glädje och skapa en ny relation till den inre kritikern.

Workshopen är perfekt när ni vill åt en spännande, minnesvärd aktivitet som samtidigt är hysteriskt rolig och höjer energin inför resten av kvällen.

Välj själva hur lång workshop ni vill ha. Platsen för den bestämmer ni – men om ni vill så kan vi ordna med lokal.

Hör av dig så skräddarsyr vi ett upplägg:

Kontakta oss

Mail: info@alingsasimpro.se
Telefon: 0729112331

Stäng meny