VILLKOR FÖR KURSER

Villkor för biljetter och föreställningar hittar du längst ner på sidan.

ÅNGERRÄTT

Du har rätt att säga upp din kursplats utan att ange något skäl inom 14 dagar. Undantag: Du kan inte ångra dig mindre än 14 dagar innan kursen börjar.

För att utöva ångerrätten ska du, innan ångerrätten gått ut, skicka ett mail till info@alingsasimpro.se där du tydligt berättar att du inte tänker gå kursen.

Om du utövar din ångerrätt så betalar vi tillbaka alla pengar vi fått från dig. Vi gör detta senast 14 dagar från att vi fått nödvändig utbetalningsinformation från dig. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv använde när du betalade – om du inte uttryckligen kommit överens om någonting annat med oss.

ÅTERBUD

För att avanmäla dig från kursen måste du skicka en avanmälan via mail till info@alingsas.se senast 14 dagar före kursstart. Vid avhopp under pågående kurs eller avanmälan mindre än 14 dagar till kursstart debiteras hela kursavgiften.

Att inte dyka upp på kursen anses ej som en avbokning, och du debiteras hela kursavgiften.

Kursen faktureras normalt sätt två veckor innan kursstart, med betalningsvillkor 15 dagar.

Vid sjukdom som hindrar dig från att vara med på kurs och som upplyses mindre än 14 dagar innan kursstart, skall sjukintyg kunna visas. Vid godkänt sjukintyg debiteras du 400 kr i administrativ avgift, resterande summa återbetalas utan onödigt dröjsmål.

INSTÄLLD LEKTION

Om Alingsås improvisationsteater måste ställa in en lektion under pågående kurs pga sjukdom, ersätts den med ett tillfälle efter det planerade sista-datumet för kursen. Om man inte kan gå det datumet, får man ta igen lektion på någon annan kurs under pågående kursperiod.

INSTÄLLD KURS

Alingsås improvisationsteater förbehåller sig rätten att ställa in en kurs upp till 4 dagar innan kursstart om deltagarnivån inte uppnått ett antal som vi anser tillräckligt.

Du som kund ansvarar själv för att kontrollera att kursen inte är inställd eller flyttad. Om kursen ställs in så betalas den fullständiga kursavgiften. Om kurstiden ändras återbetalas avgiften till de kursdeltagare som så önskar.

Alingsås improvisationsteater ansvarar inte för eventuella resekostnader till kursstället.

FÖRSÄKRINGAR

Alingsås improvisationsteater har inget försäkringsansvar för sina deltagare. Detta är ingen friskrivning utan enbart en påminnelse om att ansvaret ligger på dig. Tänk på att alltid kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på vad som gäller för just dig.
 

VILLKOR FÖR BILJETTER OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Villkor för kurser hittar du längst upp på sidan.

ÅTERKÖP

En bokning kan ångras fram till dess att biljetterna är betalda. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljetter. En biljett som betalas vid bokningstillfället betraktas som ett köp, även om biljetten ännu inte levererats. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett.

INFORMATION

Alingsås improvisationsteater kan komma att skicka information och erbjudanden till den angivna e-postadressen. Önskar du inte få fler meddelanden från oss kan du avregistrera dig från framtida utskick med ett enkelt klick.

 

INSTÄLLT EVENEMANG

Du som kund ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Om evenemanget flyttas eller ställs in bör du som kund kontakta ansvarig arena/biljettkassa för frågor och eventuell återlösen av biljetter.
Stäng meny